Brochures

Diverse brochures over dorpshuizen van de Landelijke Vereniging voor Kleine kernen, provinciale steunpunten en externe organisaties.

Brochure-dorpsaccommodatieplan Brochure duurzame dorpshuizen, over duurzaam bouwen en duurzaam maken van bestaande dorpshuizen.

Uitgave: LVKK

Brochure duurzame dorpshuizen Brochure het dorpsaccommodatieplan, over het ontwikkelen van een accommodatieplan samen met alle betrokkenen in het dorp.

Uitgave: LVKK

 Dorpen-zijn-duurzaam-afbeelding Dorpen zijn duurzaam, met 12 tips voor dorpen die verder gaan dan alleen de duurzaamheid van het dorpshuis zelf.

Uitgave: LVKK

 Het-dorpshuis-en-de-Wmo Brochure het dorpshuis en de Wmo, over de rol van dorpshuizen in de Wmo en ervaringen met de Wmo-scan.

Uitgave: LVKK

 Dorpshuizenbeleid-op-maat-afbeelding Dorpshuizenbeleid op maat, een handreiking voor gemeenten, maar ook van belang voor dorpshuisbesturen.

Uitgave: LVKK, download 1 MB

 minder_gedoe_voor_vrijwilligers-afbeelding Minder gedoe voor vrijwilligers, over wet en regelgeving en met heel veel belangrijke tips.

Uitgave:  Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), download 6 MB

 Startersgids-BTW Startersgids btw, om de kennis en expertise op het gebied van BTW belaste prestaties breed toegankelijk te maken voor alle gemeenschapsvoorzieningen.

Uitgave in opdracht van de Provincie Gelderland door ICS Adviseurs in samenwerking met EFK Belastingadviseurs.

Download 1 MB

 Zelfevaluatie-Vrijwillige-Inzet-Goed-Geregeld-2015-1 Zelfevaluatie Vrijwillige Inzet Goed Geregeld 2015

Uitgave van het NOV, download 1 MB

 Wat voor dorpshuis willen we zijn? Wat voor dorpshuis willen we zijn?

Uitgave LVKK 2017, download 4 MB