Brochures

Diverse brochures over dorpshuizen van de Landelijke Vereniging voor Kleine kernen, provinciale steunpunten en externe organisaties.

Brochure-dorpsaccommodatieplan Brochure duurzame dorpshuizen, over duurzaam bouwen en duurzaam maken van bestaande dorpshuizen.

Uitgave: LVKK

Brochure duurzame dorpshuizen Brochure het dorpsaccommodatieplan, over het ontwikkelen van een accommodatieplan samen met alle betrokkenen in het dorp.

Uitgave: LVKK

 Dorpen-zijn-duurzaam-afbeelding Dorpen zijn duurzaam, met 12 tips voor dorpen die verder gaan dan alleen de duurzaamheid van het dorpshuis zelf.

Uitgave: LVKK

 Het-dorpshuis-en-de-Wmo Brochure het dorpshuis en de Wmo, over de rol van dorpshuizen in de Wmo en ervaringen met de Wmo-scan.

Uitgave: LVKK

 Dorpshuizenbeleid-op-maat-afbeelding Dorpshuizenbeleid op maat, een handreiking voor gemeenten, maar ook van belang voor dorpshuisbesturen.

Uitgave: LVKK, download 1 MB

 minder_gedoe_voor_vrijwilligers-afbeelding Minder gedoe voor vrijwilligers, over wet en regelgeving en met heel veel belangrijke tips.

Uitgave:  Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), download 6 MB

 Zelfevaluatie-Vrijwillige-Inzet-Goed-Geregeld-2015-1  

Zelfevaluatie Vrijwillige Inzet Goed Geregeld 2015

Uitgave van het NOV, download 1 MB

 Wat voor dorpshuis willen we zijn? Wat voor dorpshuis willen we zijn?

Uitgave LVKK 2017, download 4 MB

Uitgaven Stimuland 2019, Waardewijzer voor nieuwe, gedragen ideeën en Rol/positie om de koers van je dorpshuis te herijken.