logo nationale vrijwilligersprijzen mensen maken Nederland

Doe mee aan de nationale vrijwilligersprijzen!

De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn er speciaal om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te waarderen en in het zonnetje te zetten. Doe mee en vertel wat je aangrijpt in jouw vrijwilligerswerk. Wat maakt wat je doet zo mooi? Vertel het ons in een vlog van 1 minuut!
Ben je er vroeg bij met inzenden dan kun je extra geluk hebben, want de eerste 15 inzenders winnen sowieso een taart! De 35 inzenders daarna krijgen het boeiende JamCultures spel thuisgestuurd. 

Wat kun je winnen?

Of je nu een lokale of landelijke organisatie bent, iedereen die meedoet, dingt mee naar DE hoofdprijs van € 15.000,-. Er valt dus écht iets te winnen en dat maakt het wel extra spannend. Net als voorgaande jaren selecteert een selectiecommissie zes genomineerden. Met deze zes genomineerden nemen we een boeiende documentaire over vrijwilligerswerk op. 

Naast DE hoofdprijs van € 15.000,- winnen de andere 5 genomineerden sowieso € 2.000,-. Ben je niet genomineerd, maar wel één van de 80 favorieten van de selectiecommissie, dan win je € 750,-

Het prijzengeld wordt beschikbaar gesteld door de Nationale Postcode Loterij. 

Aanmelden

Let op: aanmelden kan tot en met 29 februari a.s.! Kijk voor meer informatie en de voorwaarden voor deelname op onderstaande button.

NOV Vrijwilligersprijzen