FilmService geeft buurt- en dorpshuizen 10% korting

Het organiseren van een filmvoorstelling is een leuke en laagdrempelige manier om mensen samen te brengen. Voor het openbaar vertonen van filmbeelden in het buurt- of dorpshuis, is toestemming nodig van de desbetreffende filmmakers/rechthebbenden. Een licentie voor het vertonen van films regel je via FilmService.

Het tarief voor het openbaar vertonen van films is afhankelijk van het gemiddelde aantal kijkers en het aantal vertoningen per jaar. Zonder openbare aankondiging volstaat een Standaardlicentie. Indien je de film openbaar wil aankondigen (bijvoorbeeld via een advertentie in de krant) is een Pluslicentie vereist.

FilmService biedt buurt- en dorpshuizen een korting aan van 10% bij de aanvraag van een Standaardlicentie (met minimaal 3 vertoningen per jaar) of een Pluslicentie. Om hiervan gebruik te maken kun je contact opnemen met info@filmservice.nl, vermeld hierbij de code “buurthuizen2023”.

Een licentie kan bij Filmservice zowel een start- en einddatum hebben als doorlopend zijn, de klant is hierin vrij om te kiezen.

Zie ook de website www.FilmService.nl. Meer informatie over beheersorganisaties als Buma, sena, Videma en Filmservice op de Vraagbaak.