Nationale Vrijwilligersprijzen 2022

Zijn jullie trots op wat jullie als vrijwilligersorganisatie allemaal voor elkaar krijgen? En zijn jullie daar als team zo trots op dat dat ook best in de etalage mag worden gezet. Maak dan eens een vlog van 3 minuten en maak kans op de hoofdprijs van maar liefst € 15.000 !

Er zijn in Nederland tal van mooie voorbeelden in buurt- en dorpshuizen te vinden die in de prijzen zouden kunnen vallen. Denk aan initiatieven waarbij mensen samen gaan koken en eten, samen een dorpstuin ontwikkelen of met een vrijwilligers bus mensen van huis ophalen zodat ze kunnen blijven deelnemen aan activiteiten. LVKK/ dorpshuizen.nl denkt dat er veel mooie dingen in buurt- en dorpshuizen gebeuren die voor een prijs in aanmerking komen. Maar dan moet je wel een vlog maken!

Heb je nog geen ervaring met het maken van een vlog? Dan is er vast een (klein) kind in de buurt die jullie daarmee zou kunnen helpen. En vallen jullie onverhoopt niet in de prijzen, dan hebben jullie wel een mooi filmpje voor op jullie website of Facebook pagina.

Kijk voor meer info op De Nationale Vrijwilligersprijzen 2022

Aanmelden kan nog tot 1 maart 2022.

Gepubliceerd 31 januari 2022