Extra inkomsten via SponsorKliks

Bent u als penningmeester of bestuurslid op zoek naar extra inkomsten? Dan is SponsorKliks misschien iets voor u. SponsorKliks is een groot affiliatenetwerk dat volop mogelijkheden biedt voor uw buurt- of dorpshuis om extra sponsorinkomsten te genereren zonder dat het u, de bezoekers of dorpsbewoners ook maar een cent kost.

Hoe werkt het? 
U kunt op de website van uw dorpshuis een button/ banner plaatsen met een link naar de site van SponsorKliks. Doet een van uw leden, dorpsbewoners of gebruikers van het dorpshuis een aankoop via de button/ banner op uw website, dan  gaat een percentage van het aankoopbedrag naar uw stichting of vereniging.  Op de website van SponsorKliks kunt u de adressen vinden van ruim 500 webwinkels waaronder ook grote namen zoals Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando. En nogmaals, het kost de consument niets extra!

Marketing Toolkit

Stelt u zich eens voor wanneer alle dorpsbewoners, bezoekers en gebruikersgroepen van het dorpshuis dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die uw sponsordoel een warm hart toedragen. Op de website van Sponsorkliks kunt u een Marketing Toolkit vinden. Daarin worden tips gegeven hoe u SponsorKliks (blijvend) onder de aandacht kunt brengen.

Kijk voor meer informatie over SponsorKliks op www.sponsorkliks.com