Vraag nu een BuurtBespaarBudget aan tot 1 oktober

De komende winter verwachten we dat veel bewoners weer problemen hebben met de hoge energierekening. Met energiebespaaracties kunnen buurthuizen en ontmoetingsplekken bewoners in hun netwerken helpen energie te besparen en hun energierekening te verlagen. Zijn jullie zo’n buurtplek die hiermee aan de slag wil? LSA bewoners en Klimaatstichting HIER geven goede plannen een financieel steuntje in de rug om ook echt aan de slag te gaan. Lees snel verder hoe je een aanvraag kunt doen. Aanvragen kan tussen 6 juli en 1 oktober.

Vraag tot €5.000 aan

Zie jij mogelijkheden om vanuit jullie buurthuis, vereniging of andere bewonersorganisatie iets te organiseren dat bijdraagt aan energiebesparing in jullie buurt? Via LSA Bewoners en Klimaatstichting HIER kun je nu een actiebudget aanvragen tot 5.000 euro. Onderaan de pagina vind je het aanmeldformulier voor het BuurtBespaarBudget.

Het BuurtBespaarBudget is bedoeld om bewonersinitiatieven, lokale netwerken, buurthuizen of wijkpunten de mogelijkheid te geven om een project of acties te financieren die buurtbewoners kunnen helpen de energierekening omlaag te brengen. En zo mensen te bereiken die daar het meest profijt van kunnen hebben.

Meer informatie en de link naar de inschrijving vind je hier.