WarmteBoost komt met regiobijeenkomsten

Ben je bezig of wil je je dorpshuis of ontmoetingsplek verduurzamen, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Kom dan naar één van de kennissessies die we door het hele land organiseren. Tijdens deze regionale kennissessies, georganiseerd in het kader van WarmteBoost, ga je aan de slag met het verduurzamen van je pand.

Je doet dit niet alleen. Er zijn experts van Katalys en Arcadis aanwezig om je, aan de hand van werkboeken die we hebben gemaakt, op weg te helpen in de planvorming om je buurthuis of ontmoetingsplek te gaan verduurzamen. Indien van toepassing zullen daarbij ook provinciale steunpunten voor dorps- en buurthuizen (BOKD Drenthe, DKK Gelderland, Doarpswurk Friesland, Dorpswerk Noord Holland, Groninger Dorpen, OVKK Overijssel, VKKL Limburg) aanwezig zijn.

Kom naar een van deze regionale bijeenkomsten:

  • woensdag 24 januari 2024 Stichting MFC Engelbert, Engelbert (Gr) voor de regio Noord (Groningen, Friesland en Drenthe)
  • woensdag 31 januari 2024 Stichting Dorpshuis Haarle, Haarle (Ov)
  • dinsdag 6 februari 2024 t Luukske, Wellerlooi (Li)
  • dinsdag 6 februari 2024, Wijkpaleis Rotterdam (ZH)
  • dinsdag 13 februari 2024, Dorpshuis De Zwaan, Hobrede (NH)
  • maandag 19 februari 2024, Buurthuis Maasstraat, Apeldoorn (Gld)
Meer informatie en aanmelden kennissessies

Het programma WarmteBoost reduceert de energiekosten van ontmoetingsplekken in buurten en dorpen in Nederland waar de energiearmoede het grootst is. Daarnaast worden de deelnemende initiatiefnemers ondersteund met advies en kennis. Ook stimuleren we de uitwisseling van ervaring en kennis tussen de deelnemers.

WarmteBoost is een initiatief van Katalys, LSA bewoners, Oranje Fonds en de LVKK Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen en wordt mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij.